Anmodning om oplysninger

Fazer sørger for, at alle gemte oplysninger vedrørende vores kunder anvendes og lagres korrekt og i overensstemmelse med lovgivningen om databeskyttelse. Du har ret til at få vist og ændre dine data når som helst. 

Sletning af data

Du kan også sende os en anmodning om at slette oplysninger. Som resultat heraf vil vi slette alle dine personlige oplysninger fra de personlige dataregistre under Fazer Group’s tjenester, medmindre du har en onlinebutik-bestilling, der er under behandling, eller en booking af en facilitet, eller der er en anden grund til, at vi ikke kan efterkomme din anmodning. Bemærk venligst, at vi har en lovfæstet forpligtelse til at gemme visse oplysninger om dig, såsom oplysninger om transaktioner i vores onlinebutikker, for at kunne opfylde de forpligtelser, der er fastsat i regnskabslovgivningen.

Tilbagekaldelse af markedsføringstilladelsen

Hvis du har givet markedsføringstilladelse til Fazer, men ikke længere ønsker at modtage markedsføringsmeddelelser fra Fazer, kan du tilbagekalde din markedsføringstilladelse ved at udfylde denne formular. Bemærk venligst, at selvom du har tilbagekaldt din markedsføringstilladelse, så vil du muligvis fortsat modtage markedsføringsmeddelelser fra os, f.eks. ordrebekræftelser fra vores onlinebutikker.

Anmodning om at få vist personlige oplysninger, slette personlige oplysninger og tilbagekalde en markedsføringstilladelse

{{feedbackType.name}}

Vælg emne

{{feedbackCategory.name}}
{{field.configuration.sectionHeader}}
{{field.name}} *
{{getFieldLength(field)}} / {{field.maxLength}}
{{fileName}}
Filen er for stor (max. {{getFieldMaxFileSize(field)}}mb)
Fejl filtype
Fejl filnavn
Ikke understøttede tegn er: {{getUnsupportedFilenameCharacters()}}
Filtyper:
{{field.configuration.tooltip}}
{{getFieldLength(field)}} / {{field.maxLength}}
{{field.configuration.tooltip}}
{{option.name}}
{{field.name}} {{field.link.text}} *
{{field.configuration.tooltip}}
dette feltet er påkrævet
{{field.configuration.tooltip}}
{{field.configuration.subtext}}
*
dette feltet er påkrævet
{{policyFootnote}}
Connection error with backend services, please try again
Send
* ) Påkrævet felt
Der opstod en fejl under afsendelse af formularen. Ryd cache-hukommelsen i din browser, og prøv at sende formularen igen. Hvis problemet ikke bliver løst, bedes du kontakte vores kundeservice, f.eks. via vores sociale mediekanaler.
{{errorContent.Message}} ({{errorContent.ErrorCode}})